Werken in een dynamisch bedrijf

Vacatures van Zweden Wonen

Wie zijn wij?

Van Zweden Wonen is een toonaangevende interieurzaak met een rijke geschiedenis in Nederland. Wij bieden hoogwaardige interieurproducten en -diensten aan klanten die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl. Met onze focus op innovatie en duurzaamheid streven we ernaar om onze klanten te voorzien van inspirerende interieurontwerpen en uitstekende service.

Onze bedrijfscultuur

Bij Van Zweden Wonen heerst een open en inclusieve bedrijfscultuur, waarbij we samenwerken als een hecht team om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We zijn toegewijd aan het bieden van kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling, en streven ernaar om een gezonde werk-privébalans te bevorderen.

Onze vacatures

Bij Van Zweden Wonen hebben we regelmatig vacatures beschikbaar voor gepassioneerde interieurspecialisten die ons team willen versterken. Momenteel zijn we op zoek naar:

Stoffeerder

Als stoffeerder bij Van Zweden Wonen werk je met hoogwaardige interieurproducten en draag je bij aan de realisatie van inspirerende interieurontwerpen. Je bent verantwoordelijk voor het stofferen van meubels en het plaatsen van vloerbedekking en gordijnen. We zoeken iemand met aantoonbare ervaring in stoffering, oog voor detail en een klantgerichte instelling.

Behanger en schilder

Als behanger en schilder bij Van Zweden Wonen werk je aan uitdagende projecten voor particuliere en zakelijke klanten. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van oppervlakken, het aanbrengen van verf en behang, en het bieden van uitstekende klantenservice. We zoeken iemand met aantoonbare ervaring in schilder- en behangwerk, oog voor detail en een klantgerichte instelling.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Van Zweden Wonen bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een marktconform salaris, pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden. We streven naar een gezonde werk-privébalans en bieden onze medewerkers een dynamische en inspirerende werkomgeving.

Solliciteren

Als u geïnteresseerd bent in een van onze vacatures, nodigen we u uit om te solliciteren via onze website. We kijken ernaar uit om uw sollicitatie te ontvangen en u wellicht binnenkort als nieuwe collega te verwelkomen bij Van Zweden Wonen.

Direct contact

Liever een open sollicitatie sturen? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel. Wij denken graag mee met een eventuele oplossing.

Hoe kunnen wij u
thuis laten voelen?