vloeren bij van zweden wonen

Een vloer van laminaat kopen

Toe aan een nieuwe vloer? Laminaat is overal te plaatsen en eenvoudig te installeren, dit maakt het enorm populair. U ziet het terug in vele woonhuizen. Laminaat is een composiet plaatmateriaal dat bestaat uit meerdere samengeperste lagen. Hierdoor ontstaat een stevig eindresultaat. 

U heeft de keuze uit diverse kleuren en dessins. Wilt u een natuurlijke uitstraling creëren? Kies dan voor laminaat met een voelbare houtstructuur. Door de V-groef is het nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Of wat dacht u van een chique marmerlook? U kunt iedere look creëren.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? In onze showroom hebben wij onze producten zoveel mogelijk in showkamers uitgestald. De vloeren zijn op grote oppervlaktes te bewonderen en het behang is verwerkt op behangpanelen. Kom langs en ervaar de sfeer!

Laminaat vloeren kopen voor het hele huis
Laminaat kopen voor in de woonkamer

Kwalitatieve laminaat vloeren: de voordelen

Eén van de lagen waar laminaat uit bestaat is HDF, wat High Density Fibreboard betekent. Dit is een doorontwikkeling van MDF en heeft verbeterde eigenschappen. De HDF laag zorgt ervoor dat het laminaat bijna onverwoestbaar is en dat het bovendien buigbaar is. 

De toplaag maakt het laminaat slijtvast en zorgt ervoor dat het eenvoudig te reinigen is. Deze toplaag is voorzien van een coating die de vloer water- en UV-resistent maakt. Zelf laminaat leggen? Het is een klusje die makkelijk zelf te doen is. Laminaat is overal te plaatsen en eenvoudig te verwijderen.

De voordelen op een rij:

  • Makkelijk te installeren en te verplaatsen;
  • Op bijna iedere ondergrond te plaatsen;
  • Makkelijk in onderhoud;
  • De keuze uit verschillende kleuren, zoals wit laminaat en grijs (eiken) laminaat;
  • Veel verschillende soorten en dessins.

Alle soorten zijn net als bij PVC vloeren geschikt voor vloerverwarming, mits gecombineerd met de juiste ondervloer. Iedere verschillende soort heeft zijn eigen voordelen. U heeft de keuze uit verschillende soorten en afmetingen, zoals (extra) brede planken, visgraat en eiken laminaat.

Laminaat vloeren kopen in allerlei kleuren
Laminaat vloeren in de woon- en eetkamer maar ook in de keuken

Geen goedkoop laminaat, A-merken voor competitieve prijzen

De laatste jaren zijn de eigenschappen van laminaat flink verbeterd. Deze ontwikkelingen hebben als resultaat dat er enorm veel keuze is in de verschillende soorten laminaat. De merken komen continu met nieuwe innovaties en vloeren die tot in de kleinste details realistisch zijn.

Neem bijvoorbeeld de laminaatvloeren van Quick Step. Deze vloeren zijn voorzien van de innovatieve HydroSeal technologie. Deze coating voorkomt het indringen van water en maakt de vloer waterafstotend. De speciale voeg voorkomt dat vuil zich op kan hopen tussen de planken.

Een laminaatvloer heeft veel voordelen, maar is ook een stuk goedkoper dan een houten vloer. Bij ons bent u gegarandeerd van topkwaliteit producten voor de laagste prijs. Voor € 10,- per vierkante meter heeft u een nieuwe laminaatvloer. De duurdere vloeren kosten gemiddeld zo’n € 30,- per m2.

Laminaat kopen? Maak gebruik van onze legservice

Heeft u geen tijd om de laminaatvloer zelf te leggen? Maak gebruik van onze legservice. Wij werken alleen met eigen personeel. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen en ervoor zorgen dat uw vloer vakkundig wordt gelegd. U bespaart tijd en u bent verzekerd van het beste resultaat.

Wij zullen uw vloer van tevoren zelf opmeten. Indien gewenst kunnen onze interieur stylisten u gratis advies geven over de verschillende mogelijkheden. Zo weet u zeker dat u de vloer kiest die het beste bij u past. Ook voor de nodige accessoires, zoals plinten en ondervloeren, kunt u bij ons terecht.

65 jaar geleden zijn wij begonnen als behangspecialist. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste behangwinkels van Nederland. Gaat u verhuizen? Wij kunnen u volledig ontzorgen bij het inrichten van uw nieuwe huis. Bekijk onze andere producten ook eens op de website, zoals raambekleding en kasten op maat

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak inplannen met één van onze specialisten? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Samen plannen we dan een afspraak in om uw wensen te bespreken. 

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?