Gordijnen

Wave gordijnen

Wave gordijnen zijn luxe en stijlvolle gordijnen die uw interieur een chique karakter geven. De plooien zitten in een golvende beweging aan de rails vast. Door deze wave plooi krijgen uw gordijnen een uniek detail en blijven ze mooi in vorm.

Bij Van Zweden Wonen hebben we een uitgebreid assortiment aan wave gordijnen in diverse kleuren, patronen en stofsoorten. Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze showroom. Daar hangen al onze gordijnen op display zodat u ze met eigen ogen kunt bekijken. Onze medewerkers helpen u daar ook graag met het maken van de juiste keuze.

Wave luxe en stijlvolle gordijnen kopen voor bij u in huis
Chique wave plooi gordijnen voor bij u in de woonkamer of slaapkamer

Chique wave plooi gordijnen

Voor een moderne uitstraling in uw interieur zijn wave gordijnen een mooie optie. De wave plooi en speciale rails zorgen ervoor dat de afstand tussen de plooien gelijk blijft waardoor u een net en luxe effect krijgt. Het wave gordijn hangt daardoor altijd in een gelijke vorm.

U kunt de wave gordijnen in verschillende stoffen uitkiezen. Ga voor verduisterende gordijnen met een wave voor in de slaapkamer of juist inbetweens voor de woonkamer. Het soort gordijn dat u kiest is afhankelijk van de ruimte en het interieur. Maar met wave gordijnen bent u verzekerd van een chique en moderne uitstraling.

Een gordijn met een wave plooi is anders dan gordijnen met een enkele of dubbele plooi. Bij wave gordijnen zitten de plooien in een golvende vorm vast aan een roede of rails. Bij een roede heeft het gordijnen ringen waar de roede doorheen gaat. Voor een netter effect raden we rails aan, hierbij hangt de plooi met een regelmatige golf aan de rails.

Wanneer u voor een rails gaat, kan u ook voor elektrische gordijnen kiezen voor extra luxe.

Wave gordijnen kopen voor in uw huiskamer
Wave gordijnen voor u op maat

Gordijnen met een wave plooi op maat

Bij Van Zweden Wonen kunt u uw nieuwe wave gordijnen op maat laten maken. Onze specialisten hebben hier jarenlange ervaring mee. Zo bent u ervan verzekerd dat uw gordijnen de perfecte maat hebben en mooi voor uw ramen hangen. Doordat we met onze eigen specialisten werken zullen uw op maat gemaakt gordijnen snel klaar zijn.

Wanneer we uw gordijnen op maat hebben gemaakt hangen we deze ook voor u op. Het ophangen van de plooi aan de rails kan namelijk nog best lastig zijn. Onze medewerker zorgen ervoor dat de rails stevig hangt en de plooien netjes aan de rails vastzitten.

Twijfelt u over de maten of over welke wave gordijnen het beste in uw interieur passen? Geen zorgen. We adviseren en helpen u graag. Ook voor interieuradvies kunt u bij ons terecht. Dit is geheel vrijblijvend en zo kan u een weloverwogen keuze maken over uw nieuwe gordijnen.

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?