Slimme raambekleding

Smart home

Til het comfort in uw huis naar een hoger niveau door uw huis ‘slim’ te maken. Door middel van een smart home systeem kunt u bijvoorbeeld uw gordijnen openen of sluiten, uw verlichting bedienen of uw rolluiken automatiseren. 

Waarom een smart home?

Een van de voornaamste redenen voor een slim huis is gemak. Het voelt luxe om bepaalde onderdelen in uw huis van een afstandje te bedienen. Daarnaast kunnen slimme apparaten de mogelijkheden in uw huis uitbreiden. Zo kunnen slimme lampen bijvoorbeeld niet alleen aan en uit, maar kunt u de lampen ook dimmen en de kleur van het licht veranderen. Zo geeft u uw woning direct een andere sfeer.

Smart home somfy
Smart home Somfy

Laat de smart technologie voor u werken

Daarnaast kunt u aan de hand van de smart home technologie veel dingen automatiseren. U kunt een vast tijdstip instellen waarop bepaalde lampen aangaan of een vast moment waarop de gordijnen sluiten. Zo heeft u hier geen omkijken naar en vergeet u minder snel handelingen, zoals het uitknippen van een lamp voor u gaat slapen of voor u de deur uitgaat.

Kortom: u laat de technologie voor u werken. En dat voelt goed! 

Smart home producten bij Van Zweden Wonen

Bent u benieuwd naar de smart mogelijkheden in uw woning? Van Zweden Wonen helpt u graag verder. Aan de hand van uw wensen maken we een smart home-plan op maat!

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?