Verhuis je binnenkort naar een nieuwbouwwoning aan het Koningin Julianaplein Den Haag?

Dan is Van Zweden Wonen jouw partner!

Jouw interieurspecialist voor nieuwbouw aan het Koningin Julianaplein in Den Haag

Bij Van Zweden Wonen, dé woonwinkel voor nieuwbouwwoningen, helpen we je om je nieuwe huis in Koningin Julianaplein Den Haag perfect in te richten. Door deze herontwikkeling wordt Koningin Julianaplein Den Haag de nieuwe stadsentree van Den Haag, een verbinding tussen het Centraal Station en de Koekamp. 

Dit ambitieuze nieuwbouwproject biedt stijlvolle stadshallen, groene buitenruimtes en een mix van gezellige horeca en leuke winkels. Met het interieuradvies van Van Zweden Wonen, wordt jouw woning in KJ Den Haag een plek waar je je echt thuis voelt. Binnenkort start de verkoop van de eerste verkoopfase van de woontorens, gelegen naast Den Haag Centraal.

Arte showroom

De meest complete collectie voor woninginrichting van Nederland

Coretec
Ambiant
ARTE Behang
Hooked on Walls
Cole & Son
Arte Icons behang

De grootste showroom met 2500m2 aan interieur inspiratie

Alles onder één dak
Meer dan 65 jaar vakmanschap en betrouwbaarheid
Ervaren interieurstylisten die jou persoonlijk adviseren
Exclusieve selectie van A-merken voor meubels en accessoires

Maak jouw nieuwbouwwoning compleet

KJ Den Haag biedt een gevarieerd woningaanbod met appartementen, maisonnettes en penthouses. Of je nu kiest voor een knusse tweekamerwoning of een ruim vijfkamerappartement, Van Zweden Wonen staat klaar om jouw woonruimte stijlvol en functioneel in te richten.

Met ons uitgebreide assortiment en deskundig interieuradvies wordt jouw nieuwe woning een thuis dat aansluit bij jouw persoonlijke stijl en wensen. Wij bieden op maat gemaakte interieuradvies diensten die jouw unieke wensen en behoeften respecteren. Ons ervaren team begeleidt je vanaf het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering van je prachtig ingerichte woning.

Familie van Zweden

Meer dan
65 jaar ervaring

Ervaren personeelsleden

Een echt familiebedrijf

Alleen kwaliteitsproducten

Van Zweden Wonen Stylistes

Deskundig advies voor jouw nieuwbouw aan het Koningin Julianaplein

In de 2500 m² showroom van Van Zweden in Den Haag kun je het volledige assortiment in het echt bekijken en bestellen. In de verschillende showkamers krijg je een goed beeld van onze vloeren, wandbekleding, raambekleding en kasten op maat.

Laat Van Zweden Wonen jouw droomhuis realiseren met ons deskundige interieuradvies en hoogwaardige producten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat je inspireren door ons veelzijdige aanbod en deskundige advies.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze vloeren, merken of service? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen en helpen u bij uw zoektocht naar uw droomvloer.

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?