Wat wij willen bereiken

Onze missie

Onze missie

Van Zweden Wonen staat voor producten van topkwaliteit, de allerbeste service en duurzaamheid. 

We willen onze klanten tijdens hun verbouwing of verhuizing zoveel mogelijk uit handen nemen. Dit realiseren we door ons eigen personeel, onze eigen opmeetservice en door de uiteenlopende productgroepen die we aanbieden. 

U kiest bij ons gemakkelijk zowel uw vloer, uw behang als uw raambekleding uit. Wanneer u de perfecte basis heeft samengesteld – die wij uiteraard voor u komen installeren -, kunt u kijken naar de meubels die we aanbieden. Een kast op maat, een mooie fauteuil, een eettafel en leuke accessoires. 

We bieden u op zoveel mogelijk vlakken keuze en begeleiden u tijdens het opmeet- en plaatsingsproces. Zo ervaart u uw verhuizing of verbouwing niet als stressvol en heeft u tijd en energie over voor andere – belangrijkere – dingen!

Behang winkel Den Haag
Showroom van Zweden Wonen

Bezoek de showroom

Benieuwd naar het Van Zweden assortiment? Bezoek onze showroom in Den Haag om de producten in het echt te ervaren. Loop door de verschillende showkamers en bekijk onze vloeren, wandbekleding en raambekleding in het echt. Ook de meubels en kasten op maat kunt u in de showroom bekijken.

Advies op maat

In de showroom lopen stylistes rond die u helpen knopen door te hakken en u breed kunnen adviseren. Wilt u sowieso graag een interieuradvies? Ook daarvoor bent u bij Van Zweden Wonen aan het juiste adres!

Styliste van Zweden Wonen
Hoe kunnen wij u
thuis laten voelen?