ontdek het merk

Coretec PVC Vloeren: Een Klasse Apart

De unieke samenstelling van Coretec Vloer

Bij het overwegen van een nieuwe vloer, is de kans groot dat u stuit op de unieke samenstelling van de Coretec PVC vloer. Coretec, een bekend merk in de vloerenindustrie, staat bekend om zijn innovatieve en duurzame vloeren, waaronder de Coretec PVC vloeren.

Waarom kiezen voor een Coretec vloer?

Een Coretec vloer, gemaakt van duurzame materialen zoals hout, kurk, en gebrande kalk, biedt voordelen die niet te vinden zijn bij andere soorten vloeren. Dankzij de unieke opbouw is deze PVC vloer extreem stabiel, zelfs op een beschadigde dekvloer.

De Nieuwe Revolutie in Vloeren

Coretec, een innovatie op het gebied van vloeren, heeft een natuurlijke schoonheid die samenvalt met haar duurzame karakter. Met een ruim assortiment aan verschillende modellen beschikbaar, kan iedereen een Coretec PVC plank vinden die bij zijn stijl past.

Coretec vloer kopen
Coretec vloer kopen

De Coretec Vloeren: Diverse Soorten en Maten

Er zijn verschillende soorten vloeren beschikbaar onder het merk Coretec. Of u nu op zoek bent naar een vloer met v-groef, een vloer geschikt voor vochtige ruimtes, of een vloer met een hoge kras weerstand, ze hebben het allemaal.

Coretec Pro Plus: Een Nieuwe Standaard

Binnen de Coretec collectie valt de Pro Plus lijn op. Deze PVC vloeren staan bekend om hun hoog uitvlakkend vermogen en natuurlijke isolatiemateriaal, de kurken onderlaag.

De Opbouw van een Coretec PVC Vloer

Een vloer bestaat uit verschillende lagen, die elk hun eigen unieke voordelen bieden. De onderste laag, een kurken onderlaag, zorgt voor stabiliteit. De derde laag, gemaakt van gerecycled hout, geeft de vloer zijn natuur resistent karakter.

De Ondervloer: Geen Extra Ondervloer Nodig

Bij een Coretec vloer is er geen extra ondervloer nodig. De kurken onderlaag functioneert namelijk ook als ondervloer. Dit bespaart niet alleen kosten, maar ook installatietijd.

De Duurzame Toplaag van de Coretec Vloer

De bovenste laag van een vloer van coretec, een PVC toplaag, is uitermate geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Deze slijtlaag is extreem duurzaam, met een hoge krasweerstand en waterbestendigheid.

Het onderhoud van Coretec PVC Vloeren

Het reinigen van een Coretec vloer is eenvoudig dankzij de duurzame toplaag. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat vuil en vlekken eenvoudig kunnen worden verwijderd, waardoor uw vloer er altijd op zijn best uitziet.

Vloerverwarming en Coretec Vloeren

Coretec vloeren zijn niet alleen mooi en duurzaam, maar ook compatibel met vloerverwarming. Dit maakt ze uitermate geschikt voor elk huis of bedrijfspand, ongeacht de ondergrond.

Coretec vloer kopen
Coretec vloer kopen

Coretec PVC Vloeren en de natuur

Het merk staat bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid. De vloeren worden vervaardigd met duurzame materialen, zoals kurk, en gerecycled hout, wat bijdraagt aan de natuurlijke uitstraling van de vloer.

De Essentials Collectie van Coretec

Ook de Essentials collectie van Coretec verdient een vermelding. Deze collectie, bestaande uit verschillende uitvoeringen van de Coretec vloer, biedt voor ieder wat wils.

Coretec: Een keuze voor duurzaamheid

Met een Coretec vloer kiest u voor duurzaamheid. De vloeren zijn niet alleen gemaakt van duurzame materialen, maar hebben ook een lange levensduur. Kies voor een vloer die bij u past, kies voor Coretec.

Kies voor de natuurlijke uitstraling van Coretec Vloeren

Coretec vloeren hebben een natuurlijke schoonheid die moeilijk te evenaren is. Of u nu kiest voor de Pro Plus of de Essentials collectie, elke Coretec vloer voegt een vleugje natuurlijke charme toe aan uw interieur.

Kies voor stabiliteit met Coretec

Een Coretec PVC vloer is extreem stabiel dankzij de verschillende lagen en de speciale samenstelling. Hierdoor zijn deze vloeren geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zelfs een beschadigde dekvloer.

Ontdek de veelzijdigheid van Coretec vloeren

Van het Coretec Pro assortiment tot het Essentials assortiment, er is altijd een vloer die aan uw behoeften voldoet. Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid van deze vloeren en maak uw keuze.

Coretec vloer kopen
Coretec vloer kopen

Het gemak van een vloer van coretec

Een Coretec PVC vloer is niet alleen mooi en duurzaam, maar ook eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Conclusie

Kortom, als u op zoek bent naar een duurzame, veelzijdige en stijlvolle vloer, dan is een PVC vloer de ideale keuze voor u. Ontdek vandaag nog het uitgebreide assortiment van Coretec en vind de perfecte vloer voor uw huis of bedrijfspand.

Van Zweden Wonen: Uw Vertrouwde Verkoper van Coretec Vloeren

Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van deze vloeren, zoek dan niet verder dan Van Zweden Wonen. Als erkende dealer van Coretec, bieden wij een breed scala aan PVC vloeren, waaronder de populaire Pro Plus lijn en de veelzijdige Essentials collectie.

Ontdek Coretec bij Van Zweden Wonen

Bij Van Zweden Wonen, hebben we een passie voor mooie en duurzame vloeren. Dat is waarom we trots zijn om een uitgebreid assortiment van Coretec vloeren aan te bieden. Van de natuurlijke charme van gerecycled hout tot de hoge kras weerstand van de PVC toplaag, er is een vloer voor iedereen bij Van Zweden Wonen.

Deskundig Advies bij Van Zweden Wonen

Bij Van Zweden Wonen staan we klaar om u te helpen de perfecte Coretec vloer te vinden. Ons deskundige team kan u adviseren over de verschillende modellen beschikbaar, evenals de beste manieren om uw nieuwe vloer te reinigen en te onderhouden. Of u nu een nieuwe vloer nodig heeft voor een commerciële ruimte of voor uw eigen huis, Van Zweden Wonen heeft de kennis en ervaring om u te helpen de beste keuze te maken.

Dus wacht niet langer. Uw nieuwe vloer wacht op u bij Van Zweden Wonen.

Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze showroom om de unieke schoonheid en duurzaamheid van Coretec vloeren zelf te ervaren. Met Coretec en Van Zweden Wonen, bent u altijd een klasse apart.

Coretec vloer kopen

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?