Zakelijk

Bedrijfsvloeren

Van Zweden Wonen heeft een ruim assortiment vloeren perfect voor uw bedrijf. In een mooi bedrijfspand hoort een mooie, passende vloer. Onze bedrijfsvloeren zijn van hoogstaande kwaliteit en geven uw bedrijf de uitstraling die u wenst. 

Het interieur van uw bedrijfspand is een vertaalslag van de visie en identiteit van uw organisatie. In het design wil u daarom laten terugkomen waar uw bedrijf voor staat. Dit begint bij een mooie vloer en de juiste wand- en raambekleding.

Bedrijfsvloeren bij van Zweden Wonen
Bedrijfsvloer laten leggen

Bedrijfsvloeren bij Van Zweden Wonen

Bedrijfsvloeren zijn geschikt voor uiteenlopende soorten bedrijven. Denk aan winkels, showrooms of kantoren. Het kiezen van een vloer die bij uw bedrijf past doet u door te kijjken naar het aspect van uw bedrijfsactiviteiten dat de grootste invloed op de vloer uitoefent. 

Zo zal in sommige branches het pand als een visitekaartje dienen voor klanten. In andere branches is functionaliteit een belangrijker aspect, waardoor een meer praktische bedrijfsvloer van belang is. Door alle belangrijke aspecten in acht te nemen.

Duurzame bedrijfsvloer

Een kantoorvloer is duurzaam wanneer het productieproces relatief milieuvriendelijk is en de kwaliteit zo goed is dat u er zeker tien tot twintig jaar mee vooruit kunt. Als het materiaal uiteindelijk gerecycled kan worden voor een ander doel, is dat al helemaal mooi meegenomen. 

Vloeren gemaakt van natuurlijke materialen bestaan bijvoorbeeld uit bamboe, jute, kurk, rubber, natuursteen en marmoleum. Minder duurzame materialen bevatten vaak plastic en chemische of zelfs giftige stoffen. 

Of u voor een duurzame kantoorvloer kiest of niet is een afweging die u kunt maken. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer!

Duurzame bedrijfsvloer
Vloeren van Zweden Wonen

Bezoek de showroom

In onze showroom kunt u de verschillende vloeren in het echt bewonderen op displays en in showkamers. We hebben stylisten in huis die u advies kunnen geven en kunnen meedenken over het juiste materiaal en de juiste uitstraling voor uw bedrijf. Liever een uitgebreid interieuradvies? Ook dat is mogelijk bij Van Zweden Wonen. 

Heeft u een vloer gekozen? Dan komen onze professionele vloerenleggers de nieuwe bedrijfsvloer bij u leggen. Het is ons doel om u van A tot Z te ontzorgen. Zo hoeft u zich alleen te verheugen op uw nieuwe vloer.

Zien we u binnenkort in de showroom?

Projectaanvraag

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?