Zakelijk

Behang kantoor

Een net en verzorgd kantoor is belangrijk voor de werksfeer en uitstraling. Een belangrijk en bepalend element hierbij is uw wandbekleding. Met een mooi en rustgevend behang maakt u het interieur van uw kantoor helemaal af. 

Bij Van Zweden Wonen werken we graag samen met zakelijke klanten. We verzorgen niet alleen vloeren en raambekleding voor bedrijven en kantoren, maar kunnen u ook ontzorgen bij de wandbekleding. U vindt bij ons een breed aanbod aan behang waarmee we uw kantoor de luxe finishing touch kunnen geven. 

Interesse in een samenwerking voor uw kantoor behang? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Behang kopen bij van Zweden Wonen
Behang kopen bij van Zweden Wonen

Luxe kantoor behang

Voor uw kantoor is behang van goede kwaliteit zeer belangrijk. In onze collectie vindt behang van de beste merken, zoals ARTE, Cole & Son en Elitis. Zo bent u verzekerd van een prachtig resultaat waar u nog jaren plezier van hebt.

We hebben diverse soorten behang waar u uit kunt kiezen. Zo hebben we luxe vliesbehang, het klassieke duplexbehang en prachtig vinylbehang. Voor uw kantoor raden wij vaak vinylbehang aan. Dit behang is eenvoudig schoon te maken en is kras- en stootvrij. Zo blijven uw muren mooi, ook wanneer het kantoor intensief gebruikt wordt.

Vliesbehang is ook een mooie optie. Dit materiaal is dankzij de meerdere lagen erg sterk en krimpvrij. Hiermee zal u ook nog jarenlang prachtige muren behouden. Zowel ons vinylbehang als ons vliesbehang is te vinden in diverse kleuren, prints en designs.

Foto behang kantoor

Naast ons brede aanbod aan verschillende designs behang kunt u ook uw eigen behang ontwerpen. Heeft u een bepaald design voor ogen maar kunt u deze niet vinden in onze collectie? Wij maken ook fotobehang op maat waarbij we uw eigen foto op behang afdrukken. 

Fotobehang op kantoor geeft een unieke touch aan uw interieur. Ons op maat gemaakte foto behang is van geweldige kwaliteit. De print wordt scherp afgedrukt met heldere kleuren. Zo bent u verzekerd van een prachtig resultaat.

Voor advies over welk behang nu het meest geschikt is voor uw kantoor helpen we u graag. Met ons vrijblijvende interieuradvies kunt u een weloverwogen keuze maken voor uw kantoor behang.

John en Kay van Zweden
Behang kopen bij van Zweden Wonen

Behang voor iedere werkplek

Van Zweden Wonen heeft al voor meerdere grote projecten en zakelijke partners de wandbekleding mogen verzorgen. Zo hebben we de afgelopen 20 jaar veel ervaring opgedaan. Geen klus is te groot voor ons.

Wanneer we voor uw kantoor het behang mogen verzorgen kunt u rekenen op de volledige service. We hebben een intern team aan professionele behangers dat het behangen op zich neemt. Daarbij zal het eventuele oude behang verwijderd worden, de wanden worden gesaust en u kunt rekenen op een prachtig eindresultaat.

Projectaanvraag

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?