Zakelijk

Kantoorinrichting

Van Zweden Wonen is ook gespecialiseerd in het inrichten van kantoren. We kijken samen naar het in te richten kantoorpand en bespreken uw wensen. Op basis daarvan maken wij een interieuradvies en kunnen we heel gericht te werk gaan. 

We pakken alles op: van het plakken van het behang tot aan het leggen van de vloer en het plaatsen van de meubels. Omdat we het belangrijk vinden dat u als opdrachtgever geen omkijken meer heeft naar uw kantoorinrichting. Van Zweden Wonen staat voor van A tot Z ontzorgen.

Behang kopen bij van Zweden Wonen
Behang kopen bij van Zweden Wonen

Het belang van een goede kantoorinrichting

Waar kantoorinrichting vroeger vooral draaide om functionaliteit, is het tegenwoordig zoveel meer. Het interieur van uw pand is een vertaalslag van de visie en identiteit van uw organisatie. In het design wil u daarom laten terugkomen waar uw bedrijf voor staat. 

Een inspirerende werkomgeving draagt daarnaast positief bij aan de concentratie en productiviteit van uw medewerkers en zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Waarom samenwerken met Van Zweden Wonen?

Wanneer we een projectaanvraag krijgen hebben we alles in huis om de gehele klus op te pakken. Van het verwijderen van het oude behang tot aan het sausen van de wanden: we doen alles zelf.

Daarnaast kopen wij rechtstreeks in bij de fabrieken, waardoor onze prijzen heel concurrerend zijn. We hanteren voor iedere projectontwikkelaar of vastgoedbeheerder dezelfde prijs. U kunt ervan uitgaan dat wij heel transparant zijn. Dat vinden we wel zo eerlijk!

John en Kay van Zweden

Projectaanvraag

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?