vloeren bij van zweden wonen

Hongaarse punt vloer PVC

Bent u op zoek naar een luxe en stijlvolle vloer? Een PVC vloer met een Hongaarse punt is een erg populaire keuze. Het patroon geeft een moderne en stijlvolle toevoeging aan uw interieur en zorgt voor extra luxe in huis.

De PVC vloeren met Hongaarse punt van Van Zweden Wonen zijn van hoge kwaliteit. Zo heeft u jarenlang plezier van een prachtige vloer. In onze showroom hebben we al onze Hongaarse punt PVC vloeren op display. U kunt ze daar rustig met eigen ogen bekijken om een weloverwogen keuze te maken.

Hongaarse punt van Zweden Wonen
PVC Hongaarse punt vloer die lijkt op een visgraat vloer

Luxe PVC vloer met Hongaarse punt

Een PVC vloer met Hongaarse punt heeft een vlechtpatroon die net wat anders is als een visgraat. De stroken overlappen elkaar niet in een vlecht maar liggen recht tegen een middellijn aan. Hierdoor ontstaat een zigzag-patroon wat een uniek effect geeft aan uw vloer.

Naast het unieke design heeft een PVC vloer met Hongaarse punt ook veel voordelen. Dankzij het PVC materiaal is de vloer duurzaam, eenvoudig schoon te houden en het werkt geluiddempend. De vloer zal lang mooi blijven waardoor u nog jaren plezier zal hebben van de prachtige vloer.

Vloeren van PVC met Hongaarse punt

Steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer met Hongaarse punt. Deze unieke vloer geeft iedere woning een luxe uitstraling. Doordat PVC een eenvoudig te bewerken materiaal is, zijn er veel verschillende stijlen en designs. 

Bent u fan van de uitstraling van een houten vloer? Met een vloer van PVC bootst u eenvoudig de uitstraling van een echte houten vloer na. Hiermee creëert u sfeer en een moderne stijl in huis. 

PVC vloeren met een Hongaarse punt kunt u daarnaast met zowel dunne als brede stroken laten leggen. In een kleinere ruimte staan brede stroken vaak mooi omdat ze daarmee de ruimte optisch groter doen lijken.

PVC Hongaarse punt vloeren kopen voor in de woonkamer
Hongaarse punt vloeren van Zweden Wonen

Naast de verschillende diktes in de stroken is er een ruime keuze aan kleuren en tinten PVC stroken. In onze collectie vindt u PVC vloeren in lichte en donkere kleuren en verschillende koele en warme tinten. Een lichte vloer staat vooral mooi in de slaapkamer of in een kleinere woonkamer. Heeft u een grote woning en een stoer interieur? Overweeg dan een donkere vloer met Hongaarse punt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning en interieur? Of twijfelt u tussen een aantal vloeren? Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van de Hongaarse punt PVC vloer die het beste in uw woning zal staan. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Hongaarse punt PVC vloer laten leggen

Wanneer u een PVC vloer bij Van Zweden Wonen koopt krijgt u de volledige service. Met onze opmeetservice meten we precies hoeveel PVC stroken u nodig heeft. Daarnaast leggen onze ervaren leggers de vloer voor u in huis. 

Het leggen van een PVC vloer met Hongaarse punt is niet eenvoudig maar met onze legservice krijgt u gegarandeerd een prachtig resultaat. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u genieten van uw nieuwe vloer. 

Doordat we de vloer zelf voor u op maat maken en leggen hoeft u ook niet lang te wachten. We leveren de vloer snel bij u thuis en dankzij onze ervaren vakmannen wordt de vloer netjes en binnen no time gelegd.

Meer weten over onze opmeetservice en legservice? Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag.

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?